URGENT RECTIFICATIE – OPENING ‘MKA-KLINIEK DEN HAAG’

Bekijk alle nieuwsberichten!

Brief mka

Jullie hebben (mogelijk) bijgaande brief ontvangen over de opening van ‘MKA-kliniek Den Haag’ per 1 januari 2024.

Het gaat hier om een brief van een nieuwe praktijk, onderdeel van Atlas Dental Care Groep, waarvoor een naam is gekozen die identiek is aan onze naam: MKA Kliniek Den Haag.

Met deze naam wordt inbreuk gemaakt op onze handelsnaamrechten en we zijn ermee bezig om dit zo snel mogelijk ongedaan te maken. Daarnaast wordt op de website www.mkakliniekdenhaag.nl de suggestie gewekt dat deze nieuwe praktijk al lang bestaat en wordt de verwarring met onze kliniek vergroot c.q. wordt geprofiteerd van onze naamsbekendheid en reputatie. Ook dit proberen we tegen te gaan.

We willen u hiermee informeren dat wij niets van doen hebben met deze nieuwe praktijk. Het is dus ook geen verhuisbericht van onze kliniek en ook geen wijziging in de zorgverlening. Wij zitten gewoon nog steeds aan de Laan van Waalhaven 440 te Den Haag (Ypenburg).

De verwarring met onze kliniek is groot, we hebben al van verschillende zorgverleners vragen gekregen hierover. We vinden het bijzonder vervelend dat we u hiermee moeten lastigvallen.

Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet,
Directie MKA kliniek Den Haag

Brief mka kliniek naamsvervalsing

Ook leuk om te lezen
Bekijk alle berichten